Skip to main content

L'estudi

L’Estudi Pilates Girona és un espai on es treballa exclusivament amb el mètode creat fa més de 80 anys per en Hubertus Joseph Pilates

Què hi trobaràs?

La possibilitat de fer un treball rigorosament dirigit que et permetrà progressar de manera constant en l’objectiu d’aconseguir un cos més fort i flexible a través de l’autèntic mètode Pilates.

vine a veuren's

Què en pots esperar?

Els beneficis que ja coneixíem són una millora en la capacitat respiratòria i un enfortiment en el que el creador del mètode, Joseph Pilates denominava «centre de poder» que és la franja que envolta la zona lumbar i abdominal.

Això ens ajuda a prevenir els temuts dolors d’esquena. A més també aporta un creixent enfortiment de l’abdomen i un augment de la flexibilitat i salut muscular.

Aconseguiràs un bon to muscular enfortint i tonificant el cos sense augmentar el volum muscular i estilitzant la teva figura.
Augmentaràs la teva flexibilitat, l’agilitat, el sentit de l’equilibri i milloraràs la coordinació de moviments.
Milloraràs l’alineació postural i aniràs corregint els hàbits posturals incorrectes.
Aconseguiràs un estat de relaxament global i eliminaràs l’estrés i les tensions musculars.
Notaràs com tens més vitalitat i força per afrontar el dia a dia.
T’ajudarà a prevenir futures lesions causades pel desgast del pas del temps.

En Hubertus Joseph Pilates va néixer a Alemanya al 1883, a un entorn familiar humil. El seu interés pel coneixement el van portar a estudiar anatomia, física, química, així com anàlisis dels comportaments del món animal entre d’altres i a crear el seu propi mètode: la Contrologia.

La Contrologia es tracta d’un entrenament físic i mental que  dóna molta importància al control del cos a través de la ment.

La seva trajectòria laboral passa de ser cerveser a Alemanya a  fer cures naturals i més tard viatjar com acròbata amb un circ. Al esclatar la primera guerra mundial, es trobava amb el circ a Londres, els van confinar a la illa de Man per prevenció, on va practicar i desenvolupar el seu métode amb els seus companys. Un cop finalitzada la guerra va tornar a Alemania i va obrir una escola de boxa.

Finalment, al 1926, va obrir el seu propi estudi de Pilates a Nova York amb la seva tercera i última dona, Clara.

Va morir al 1967, als 87 anys, quedant com encarregades del seu estudi la Clara i la Romana Kryzanovska, que dóna nom a l’escola de Romana’s Pilates.

Aquest és un breu resum de la vida d’un personatge apassionant, la seva biografia completa es molt recomanable, escrita pels  Grans Mestres Javier Pérez Pont i l’Esperanza Aparicio. Aquesta es pot adquirir a través d’aquest link:  Ediciones Hakabooks.com