Skip to main content

Avís legal. Titular de la web

 

El titular d’aquesta web i del domini  pilatesgirona.com , és MARTINA BLUME

DNI: X1007765-C

Domicili social: c/ Oriol Martorell nº 38, baixos, 17003 Girona (GIRONA)

Correu electrònic: info@pilatesgirona.com

Telf. 972912147

 

Política d’enllaços i exempcions de responsabilitat.

 

MARTINA BLUME no es fa responsable del contingut de les pàgines web a les que l’usuari pugui accedir a través dels enllaços establerts en el seu website i declara que en cap cas procedirà a examinar o exercitar cap tipus de control sobre el contingut d’ altres pàgines de la xarxa.

Així mateix, tampoc garantirà la disponibilitat tècnica, exactitud, veracitat, validesa o legalitat de pàgines alienes a la seva propietat a les que es pugui accedir per mitjà dels enllaços.

 

Protecció de dades

Reglament europeu 2016/679 del Parlament europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016. En compliment a allò establert a la normativa vigent de protecció de dades personals, se li informa que les dades recollides per l’empresa mitjançant el formulari facilitat a la seva pàgina, passen a formar part de MARTINA BLUME, i serà destinat a la nostra prestació de serveis. En cap cas es cediran aquestes dades a tercers si no és per imperatiu legal o per la prestació dels nostres serveis contractats.

L’informem també que les seves dades no seran utilitzades per la presa automàtica de decisions ni elaboració de perfils.

Si ho desitja pot exercitar els drets d’accés, rectificació, limitació, supressió i oposició de les seves dades, dirigint-se per escrit a la següent adreça: C/Oriol Martorell nº 38 baixos 17003 GIRONA o bé al correu electrònic info@pilatesgirona.com  adjuntant còpia del document que acrediti la seva identitat

Mentre no ens comuniqui el contrari,  entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el consentiment per utilitzar-los a fi de poder fidelitzar la relació entre les parts.